Steeds Groen tekst & pr

Omdat ik graag schrijf en mijn mening geef over openbaar groen ben ik deze blog Steeds Groen gestart. Hierin schrijf over wat mij bezig houdt op het gebied van stedelijk groen en over mijn eigen tuin.

Daarnaast heb ik Steeds Groen tekst & pr opgezet. Steeds Groen tekst & pr schrijft in opdracht over de openbare en groene ruimte. Met artikelen voor print en web die relatie hebben met de openbare en groene ruimte. Met pr-content over groene evenementen voor print, web en social media.

Daarnaast ben ik een ervaren webmaster en -redacteur (ervaring met Joomla en WordPress, html).

Dus: ben je ondernemer in de groenbranche – hovenier, kweker, tuin-/landschapsarchitect, ontwerper, groenbeheerder, etc – en heb je geen tijd voor het bijhouden van je site, en al helemaal niet voor alle social media? Is je bedrijf toe aan nieuwe folders, info-bladen, persberichten, noem maar op? Dan kan ik veel voor je betekenen. Ik kan ervoor zorgen dat de teksten op alle fronten actueel zijn en aantrekkelijk zijn geschreven. Daarnaast zorg ik ervoor dat jouw onderneming met 1 ‘geluid’ naar buiten treedt, met een herkenbare stijl, passend bij jouw product of dienst.

Maar Steeds Groen tekst en pr doet meer! Als publicist schrijf ik artikelen en columns over groen en de (groene) openbare ruimte voor vakbladen, websites, kranten en social media. Dat kunnen korte stukken zijn maar ook meer diepgaande achtergrondartikelen.

Ga naar Steeds Groen tekst & pr  en lees wat ik voor jouw onderneming kan betekenen!

Nu al kennismaken?  Ga naar contact en stuur mij een berichtje. Dan neem ik snel contact met je op.